top of page

LØSNINGER

Her er vores ydelsesportfolio:

JOB SEARCH

Inden for 12 måneder har du et (nyt) job. Vi har udviklet en helt unik og enestående metode til at udvælge, søge og få dit yndlingsjob. Metoden er omfangsrig og omstændig, og kræver at du f.eks. kan lære at bruge language patterns. Derfor er metoden heller ikke for alle, og du skal igennem et screeningskriterie for at vi kan vurdere, om det er noget for dig

Ledercoaching kan og skal være mere end "hvad synes du selv". Alle vores coaches har mange års ledererfaring, og ud over at være certificerede coaches har de som minimum en universitetsgrad i coaching også. Vores chefcoach (og ejeren af elitecoaching) har 2 universitetsgrader og har gennemført nogle af de mest krævende coachuddannelser efterfølgende (og ikke en eneste life-coach uddannelse)

BUSINESS COACHING

STRESS COACHING

Man får stress af at være udsat for såkaldte stressors. Man kommer ud af stress ved at komme af med sine stressors. Vores stress coaches hjælper dig med at identificere og eliminere dine stressors, så du bliver stressfri. Den klump du har i solar plexus kan forsvinde . bestil en tid allerede i dag.

bottom of page